To je to što me zanima!

Vlak produljio život kravi, vozač (63) lakše ozlijeđen

Josip J. (63) vozio je kravu na klanje. Na njegov traktor koji je stajao na tračnicama kraj Čakovca naletio je putnički vlak. Josip je lakše ozlijeđen...
Vidi originalni članak

Prednji dio traktora potpuno je uništen, a dijelovi su bili razbacani uokolo pružnog prijelaza Strahoninec - Nedelišće pokraj Čakovca, a traktorist Josip J. (63) pukim je slučajem ostao živ.
Prelazeći preko pružnog prijelaza po gustoj magli nije se zaustavio. U tom je trenutku iz pravca Varaždina prema Čakovcu jurio putnički vlak. Kad je opazio traktor kako stoji na pruzi, strojovođa je pokušavao zaustaviti vlak, međutim, sudar je bio neizbježan.
Nakon udara traktorist je ostao sjediti u svojoj kabini. Bio je u šoku. Kolima Hitne pomoći prevezli su ga u obližnji Dom zdravlja. Liječnici su utvrdili da ima lakše ozljede. Sanirali su mu ogrebotine na glavi i šakama i pustili kući.
Udar vlaka preživjela je i kravica u prikolici traktora. Ne samo da je preživjela prometnu nesreću, nego i klanje. Josip je kravicu vozio u obližnju mesnicu. Trebao ju je prodati mesaru. No vlak joj je spasio život. Ili ga samo produljio za još jedan dan.
Zbog policijskog očevida promet prugom kod Čakovca neko je vrijeme bio u prekidu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mateo4x4 07.01.2008.

    Pa svi su ostali zdravi i živi! Čovjek je ostao živ, krava je ostala živa (još nekoliko dana) i sve super. Život je lijep :)

  • bumbix 07.01.2008.

    joj nek ne ubije kravicu i nadam se da će se oporavit djeda

  • mytzek 07.01.2008.

    Krava srećonoša! Makar mi više liči na tele, no ajde... Gle, bolje da ga je vdrapila lokomotiva nego motorist - ovak\' su ipak svi ostali živi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare