To je to što me zanima!

Vlak prolazi a rampa u Vinkovcima je podignuta

Rampa nije radila zbog ugradnje novog elektroničkog signalnog uređaja na pruzi. Vlakovi su, kažu nam u HŽ-u, morali propuštati vozila
Vidi originalni članak

Rampa na pružnom prijelazu je bila dignuta. S obje strane pruge stajala su vozila. Na sreću  nitko nije stradao, rekao nam je čitatelj T.B. koji je u utorak oko 12.30 u Vinkovcima fotografirao dignutu rampu na pružnom prijelazu dok je vlak prolazio.
- Željeznički prijelaz nije radio zbog  ugradnje novog elektroničkog signalno-sigurnosnog uređaja na pruzi Vinkovci–Tovarnik. Vlak je vozio po posebnom nalogu. Svaki se vlak na željezničko-cestovnom prijelazu morao zaustaviti i propustiti vozila, a onda nastaviti daljnju vožnju tako da ni u jednom trenutku promet nije bio ugrožen - rekli su nam u HŽ-u. No, vlak koji je snimio naš čitatelj nije propustio aute.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MpH 03.12.2009.

    Teško im je bilo postavit jednog radnika koji bi signalizirao ljudima ide li vlak ili svojom pojavom upozorio da nešto nije u redu s prijelazom. I da se dogodila nesreća HŽ ne bi snosio odgovornost. Istu situaciju imao je jedan poznanik, kad je na testnoj vožnji nagibnog vlaka doživio nesreću jer signalizacija nije radila. Ne samo da je na kraju bio kriv, nego je morao i platiti troškove popravka!

  • Nizozemac 03.12.2009.

    Mislim da kod nas u drzavi neodgovara vise nitko za nista ,pa gdje je tu ljudska svjest .Zamislite samo da je naisao Autobus pun putnika .Dali su im udarili ti prokleti Izbori u glavu pa su zanemarili sve ili nesto drugo Bog Sveti zna.

  • trocaderro 03.12.2009.

    Odmah kazniti odgovorne i na robiju poslati.Ovo je prevrsilo sve granice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare