To je to što me zanima!

Vlak udario auto na pružnom prijelazu, vozač lakše ozlijeđen

Vozač s novogradiškog područja u autu je bio sam. Kako neslužbeno doznajemo, branici na pružnom prijelazu u vrijeme nailaska vlaka nisu bili spušteni
Vidi originalni članak

Na pružnom prijelazu kod Okučana, nedaleko od istoimene željezničke postaje, u ponedjeljak oko 14 sati na osobni automobil naletio je putnički vlak koji je prometovao na relaciji od Zagreba prema Vinkovcima.

Vozač s novogradiškog područja u autu je bio sam. Kako neslužbeno doznajemo, branici na pružnom prijelazu u vrijeme nailaska vlaka nisu bili spušteni. 

Vlak se kretao manjom brzinom pošto je tek napustio stanicu te je vozač automobila, srećom, lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • vekizveki 30.12.2014.

    Opet leteći vlak.

  • Crash Bandicoot 30.12.2014.

    admine sakcioniraj gdina. Gajdukova, jedini ste portal koji je napisao da branici nisu bili spusteni.

  • Prva Proleterska 30.12.2014.

    Kako god bilo čudno , vlak još nikoga udario nije al to vaši novinarji izgleda shvatiti ne mogu . Jel možda preteško ? Vlak ima UVIJEK PREDNOST i on nikoga ne UDARA nego drugi pod njega jedino podljeću ! Osnovno pravilo novinarstva je , da se ćitateljstvu da jasan opis događaja pa i krivca za nastalu nesreću. Znaći po vama je vlak kriv što nije zakoćio , možda je prešao preko crvenoga na raskršću, vozio velikom brzinom iako je bila magla i sklizav put , možda nije dao žmigavac i radi te nepažje lupio u nedužni auto. Iako su rampe gore , vozać mora pogledati , da li je prolaz moguć!

Komentiraj...
Vidi sve komentare