To je to što me zanima!

Vlasnici su neutješni: Pas im je skočio kroz prozor i zadavio se

Pas je bio zavezan za uzicu u kamperu. Kako mu ne bi bilo vruće vlasnici su ostavili otvoren prozor kroz koji je on kasnije i skočio van. Nažalost uzica nije bilo dovoljno dugačka i pas se zadavio...
Vidi originalni članak

Zaprimili smo dojavu malo prije 19 sati. Na teren su izašli policijski službenici koji utvrđuju sve okolnosti, rekli su nam iz policijske uprave zagrebačke. Kako doznajemo, mladi par sparkirao se kamperom ispod mosta Mladosti u Zagrebu. Sa sobom su imali dva psa.

Otišli su biciklirati, a pse su ostavili kod kampera. Jednog su zavezali unutra, a drugi je bio zavezan ispred kombija. Kako psu ne bi bilo vruće ostavili su otvoren prozor kroz koji je on kasnije iskočio van. Nažalost uzica za koju je bio vezan nije bila dovoljno dugačka i pas je ostao visjeti te se ugušio.

Prolaznici koji su to vidjeli zvali su policiju. Oko pola sata kasnije vratili su se i vlasnici koji od muke nisu mogli doći k sebi. Policija je obavijestila i službe nadležne za zbrinjavanje životinja i dalje se utvrđuju ostale činjenice. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 11.08.2019.

    Samoubojstvo !

  • dugoselac 08.08.2019.

    Desi se jbg.

  • Kamičko 08.08.2019.

    Žao mi je psa i mislim da nije imao sreće jer je naišao na neinteligentne vlasnike. Kad sam napisao da su idioti, dobio sam žuti. E pa onda evo - sva sreća da su ljudi akademici i da im se pas nije objesio skočivši kroz (očito previše otvoren prozor). Čovjek je tu da misli za psa, ako je čovjek akademik poput ovih ljudi, onda pas nastrada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare