To je to što me zanima!

Vlasnici tvornice oružja kupuju Karlovačku banku za 75 mil. kn

Kupujemo banku svojim novcem, a ne novcem HS Produkta. U njoj više neće biti povlaštenih kredita jer nas ne zanimaju ni slava ni skupi auti, rekao je Ivan Žabčić
Vidi originalni članak

Ivan Žabčić i Marko Vuković, vlasnici HS Produkta, tvornice koja proizvodi oružje, odlučili su kupiti Karlovačku banku

U službenom pismu stoji kako su u dokapitalizaciju banke spremni uložiti 75 milijuna kuna. Time formalno sprečavaju likvidaciju banke na 60. obljetnicu njezina formiranja. 

Kupujemo banku svojim novcem, a ne novcem HS Produkta. Želimo zaraditi, ali svjesni smo da u banci nema ekstra profita. No, u njoj više neće biti povlaštenih kredita jer nas ne zanimaju ni slava ni skupi automobili – rekao je Ivan Žabčić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • optimistika 16.12.2013.

    Aaaa da vam nije stalo dajte radniku onda 1200eura plaču kad dobro zarađujete i kao domoljubi ste pa molim podkrijepite svoje riječi. A žalosno je opčenito proizvoditi toliko oružje jer svako je namjenjeno da oduzme nečiji život.

  • bajos41 15.12.2013.

    čitam komentare... sačuvj bože.. Firma posluje uspiješno, jedan od največih izvoznika, pištolji su im prihvačeni u americi kao službeno oružje i šta bi sad neki nadobudni političar tremao uništit firmu kao što su pouništavali sve što je država poticala? a gospoda iz HS so mogli bez problema kupit bilo što u svijetu a ulažu u svoju županiju i svoju državu a kojekakvi " jebivetri " pljuju po tome

  • POTPEC 15.12.2013.

    A na koji su način došli do love za kupovinu banke, a posebno do prvog kapitala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare