To je to što me zanima!

Vlasnik moli lopova da se smiluje i vrati dječja kolica

Lopov je prije nekoliko dana ukrao iz haustora zgrade u Zagrebu kolica. U njima je su se vozile sedmomjesečna Maja i dvoipolgodišnja Katja...
Vidi originalni članak

Ne znam kakav to čovjek mora biti da djeci ukrade kolica, ogorčen je Toni Marušić, čitatelj 24sata kojem je netko prije nekoliko dana ukrao kolica iz haustora zgrade u kojoj žive u Vrbiku u Zagrebu. Stanari zaključavaju ulazna vrata u zgradu. No lopov je bio spretan pa je ukrao kolica vrijedna 6000 kuna.
- To su bila kolica tri u jedan. Košara za kolica služi i kao autosjedalica i košara za nošenje. Baka Zdenka ih je kupila na kredit na 24 rate - kazao je Toni. Njegove kćeri, sedmomjesečna Maja i dvoipolgodišnja Katja, sada nemaju kolica.
- Prijavio sam policiji. No ne očekujem previše - dodao je Toni, koji obilazi trgovine da bi djeci kupio nova. Ipak se nada da će se kradljivac smilovati i vratiti ih.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • brangelina 20.11.2009.

    za 6000 kn kupiš auto, kakav takav, ali auto...

  • brangelina 20.11.2009.

    živo preseravanje kupovati takva kolica.... žao mi je što su ukradena, ali ako su već toliko dali za njih, e pa onda su se trebali potruditi adekvatno ih zaštititi, a ne sad moljakati od sramote svijeta preko interneta da im pošteni lopov vrati.... moš\" mislit kako će vratiti, sad se negdje dobro debelo smije....

  • englez 20.11.2009.

    Ma pre strašno !!! A meni je neka banka ukrala tri rate za kolica koja koštaju 980 kuna (također 3 u 1)!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare