To je to što me zanima!

Vlasnik Oaze priznao da je pucao i ranio troje gostiju

Mihael B.(30), Tomislav Š.(25) i S.I.(38) došli su u Oazu u Kaštel Lukšiću oko 4.30 ujutro. Nakon što je izbila tučnjava, redari nisu mogli smiriti nerede
Vidi originalni članak

Vlasnik disco bara Oaza Ante Grgić (30) priznao je da je pucao iz češke Zbrojovke i ranio trojicu nasilnih gostiju. Mihael B.(30), Tomislav Š.(25) i S.I.(38) došli su u Oazu oko 4.30 ujutro. Tomislav je nedugo nakon toga tri puta u lice udario gošću lokala T.S.(22). Reagirali su redari i počela je tučnjava. Napadačima se pridružilo još nekoliko ljudi pa su trojica redara bila u manjini. Vlasnik je potom izvadio pištolj i ustrijelio Tomislava u potkoljenicu, Mihaela u leđa, a S.I. je samo metak okrznuo šaku. Uskoro su stigli policajci, a S.I. i gost bara M.B.(36) odmah su ih fizički napali i nisu im dali da uđu u lokal. Policajci su ih svladali i priveli, kao i još dvojicu koji su ih vrijeđali po dolasku. Kaznene prijave slijede svima, a na mjestu pucnjave pronađeni su pištolj, 3 metka i 2 čahure.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Piknik 03.05.2009.

    Poznajem ga iz škole....U šta se ti uvali sinko.Jadna ti majka.Baš sam u šoku jer nisam mislila da je takav.Ima ženu i dijete.A u Kaštelima ima kriminala na izvoz.

  • slama 03.05.2009.

    koja njuška kamatarska..

  • PapaŠtrumpf 03.05.2009.

    U \"kafanama\" te vrste pištolj je sastavni dio inventara

Komentiraj...
Vidi sve komentare