To je to što me zanima!

Vlasnik ostao u šoku: Auto mu je cijeli izgorio u 180 sekundi

Požar je krenuo iz prtljažnika, tvrdi čitatelj koji je snimio požar u zagrebačkim Utrinama. Kaže da je vlasnik mahao rukama kao da ga pokušava ugasiti, no vatra se već rasplamsala. Buktinju su ugasili vatrogasci
Vidi originalni članak

Plamen se jako brzo širio. Vjerojatno je i vjetar odmogao. U tri-četiri minute gotovo je sve izgorjelo, kazao nam je čitatelj koji je u petak oko 10 sati snimio auto u plamenu u zagrebačkom naselju Utrine. Ispričao nam je da je sa prijateljem sjedio u kafiću Toronto.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je bilo na parkiralištu odmah nasuprot. Primijetio sam da se nešto dimi. Prišao sam bliže i vidio da dim suklja iz prtljažnika bijelog Opela. Kraj auta je bio i vlasnik. Djelovao je kao da ne zna što da radi. Mahao je rukama, kao da pokušava ugasiti požar. Rekao sam mu: "Zar ne vidite da je za to prekasno, maknite se prije nego stradate i prepostite gašenje vatrogascima" - rekao je čitatelj. 

Iako su vatrogasci došli kroz nekoliko minuta i odmah počeli gasiti, veći dio auta već je izgorio. Na mjesto događaja ubrzo je stigla i policija. Oni su nam samo potvrdili da su oko 10 sati dobili dojavu o požaru vozila u Ulici SR Njemačke.

Uzrok požara znat će nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • volimpršut 12.05.2018.

    Opet švaba....samo za promjenu Opel.

  • LANA555 11.05.2018.

    Prestrašno jadan vlasnik baš mi žao .

  • merida_1 11.05.2018.

    Koji je vrag s ovim autima danas,zato ja pratim "Ludi za autima",jer to su bili pravi a ne ovi plastični, sklepani na brzaka,sigurno ne u Opelu u Njemačkoj,jer to im nije na ćast i ruši im ugled..

Komentiraj...
Vidi sve komentare