To je to što me zanima!

Vlasnik ste pet friendly lokacije u Zagrebu? Javite nam i budite dio naše interaktivne karte

Pozivamo sve Zagrepčane i Zagrepčanke koji imaju pet friendly salon, smještaj, restoran ili nude neku vrstu usluge za ljubimce da to podijele s nama. Sve prijavljene lokacije uvrštavamo na pet friendly kartu Zagreba
Vidi originalni članak

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba pripremili smo pet friendly kartu Zagreba kako bi svim turistima s ljubimcima, i domaćim i stranim, olakšali kretanje i boravak u metropoli, ali i otkrili zašto je Zagreb sjajan grad za ljubimce. Na web stranici ZG LJUBIMCI donosimo korisne i zanimljive informacije za vlasnike pasa i mačaka te ostalih ljubimaca, interaktivnu kartu lokacija na kojima su ljubimci dobrodošli i još mnogo toga.

Dojavite nam svoju pet friendly lokaciju

Kako bi pet friendly karta rasla i dalje, pozivamo sve vlasnike ugostiteljskih objekata, apartmana i stanova za iznajmljivanje, salona za njegu i uređivanje ljubimaca i sličnih objekata na području grada Zagreba da nam dojave informaciju o lokaciji kako bismo istu dodali na postojeću kartu. Samim time obogaćujemo pet friendly kartu novim mjestima, a vama pružamo bolju vidljivost! 

Ako objekt nema odgovarajućeg rješenja za obavljanje djelatnosti, isti neće biti uvršten na kartu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare