To je to što me zanima!

Vlasnik tvrtke: Curice su krive jer su ispale iz busa

Vlasnik tvrtke i vozač tvrtkinog autobusa iz kojeg su prije dvije godine kod Pleternice u vožnji ispale dvije djevojčice su na sudu izjavili da nisu krivi
Vidi originalni članak

Vlasnik tvrtke BT Transporti i vozač autobusa iz kojeg su prije dvije godine kod Pleternice u vožnji ispale dvije djevojčice na sudu su izjavili da nisu krivi. Vlasnik Antun Bazina u petak je na Općinskom sudu u Požegi rekao da su za otvaranje vrata na busu krive djevojčice jer su skakale oko vrata i oštetile sustav za njihovo otvaranje. Vozač Ilija Marčinković ispričao je da djevojčice nije ni vidio od sanitarnog čvora. U nesreći je poginula Katarina Mihaljević (14), a njezina prijateljica Martina Rukavina teško je ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrgud4 05.09.2009.

    pitam se pitam, što taj Antun Bazina dođe onom iz HŽ-a Jozi Bazini???...

  • user_23463 04.09.2009.

    Ma baš i ne bi tako rekla, bus je bio star i istekao mu je tehnički, dakle bez potrebnih papira. Također su rekli da vlasnik ima i podeblji dosje, stoga baš ta njegova priča i ne drži vodu. Žao mi samo roditelja što ni ne znaju tko im prevozi djecu a ovise o prijevozu.

  • dimitri_lukin 04.09.2009.

    Vec sam i ranije napomenuo, odite samo na ZG glavni zeljeznicki kolodvor dok balavurdija ide iz skole, pa pogledajte sta rade, kako skacu pred vlak, na prugu, sjede na ogradi kako bi usli sa druge strane i sl. Djeca su danas neodgojena i raspustena, cast iznimkama.. Nije ni cudo, tko im moze biti uzor u ovakvoj zemlji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare