To je to što me zanima!

Vlasniku prijava: Pas ugrizao dijete (11) i lakše ga ozlijedio

SINJ: Zbog ugriza psa koji je bio bez nadzora, dijetetu je pružena liječnička pomoć, nakon čega je podnesen Optužni prijedlog protiv 57-godišnjaka
Vidi originalni članak

U mjestu Karakašica kod Sinja, u subotu oko 10.30 sati jedan od pasa u vlasništvu 57-godišnjaka, koji su bili bez nadzora, ugrizao je za nogu 11-godišnje dijete lakše ga ozlijedivši. Djetetu je pružena liječnička pomoć.

O događaju je obaviješteno komunalno redarstvo Grada Sinja te nadležna Veterinarska inspekcija. Po dojavi komunalnog redara, na mjesto događaja izišli su djelatnici azila za životinje, koji su preuzeli pet pasa.

Nakon kriminalističke istrage protiv 57-godišnjaka je podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • x00x 07.10.2016.

    Nigdje ne pise kakav pas, mozda je maltezer ili snaucer al odmah se stavlja slika iskezenog vucjaka ..samo da se siri netrpeljivost i panika

  • mare110165 03.10.2016.

    Najbolji su mi kad kazu nece ti nista,on bi se igra!

  • bcelija 03.10.2016.

    E jeste našli sliku, zar je novinar bio na licu mjesta? Zar je to taj pas? Je li to neki lažni pas koji se kezi za novinara? Meni izgleda k'o neka maza, niste mogli naći nekog strašnijeg psa negdije u arhivi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare