To je to što me zanima!

'Vlast pažnju daje pobjedama, a nemaju dosta sluha za žrtve'

Još uvijek smo gluhi i slijepi na ova stradanja, još uvijek ima onih koji negiraju, kojima nije po volji da se ovdje sastajemo i odajemo počast djeci, kaže Pupovac
Vidi originalni članak

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac je u subotu u Sisku rekao kako hrvatska vlast, baš kao i prijašnja jugoslavenska, pažnju posvećuje pobjedama, a nema dovoljno sluha za žrtve. Istaknuo je kako se zato dana, 17 godina nakon rata, u Hrvatskoj prvi put održava komemoracija na dječjem groblju u Sisku, u čast više od dvije tisuće djece umrle ili pogubljene u sisačkom dječjem koncentracijskom logoru. 

- Još uvijek smo gluhi i slijepi na ova stradanja, još uvijek ima onih koji negiraju, kojima nije po volji da se ovdje sastajemo i odajemo počast djeci čiji je život prekinut na samom početku - rekao je Pupovac za Jutarnji list. Predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine grada Siska, Milna Krstinić, rekao je kako je kroz logor prošlo oko 7000 djece, a točan broj ubijene djece se ne zna. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • ludom 09.10.2012.

    Pupovac izgleda ne shvaća da srpski lobi nije više ono što je bio. Srbi su se pred svijetom gospodine Pupovac potpuno razotkrili i pokazali kakav su narod. Možete vidjeti kako se ponašaju ona dva lika u Hagu. Osim toga većina birača u Srbiji se je izjasnila za onoga koji je rame uz rame sa Šešeljem ubijao hrvatske ljude. Bolje Vam je da ne rovarite po tome jer se samo sve više ukopavate u vlastita sranja.

  • dahhmal 09.10.2012.

    Ne smijemo ni zamisliti da ste vi pobijedili

  • black metAll 08.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare