To je to što me zanima!

Vođa HSS-a ne zna da je Vlada objavila kome je dala poticaje

Branko Hrg je rekao kako bi volio da Vlada objavi kome su dali poticaje. Trebao bi znati da je Agencija za plaćanje u poljoprivredi to učinila još 8. kolovoza 2013.
Vidi originalni članak

Vođa Hrvatske seljačke stranke Branko Hrg traži od Vlade da se objavi kome su davali poljoprivredne poticaje, iako su poticaji javno objavljeni prije deset dana.

- Volio bih da se to konačno objavi - izjavio je Hrg gostujući u Dnevniku 3 HTV-a

Za čovjeka koji vodi seljačku stranku trebao bi biti bolje upućen i znati da je Agencija za plaćanje u poljoprivredi 8. kolovoza objavila kome su i koje iznose isplatili. 

Udruge seljaka koji prosvjeduju zbog isplate poticaja traže i smjenu ministra Jakovine jer tvrde da je on poticaje isplaćivao samo velikim poljoprivrednim proizvođačima. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • yocko 21.08.2013.

    Dali ovaj dragi vođa HSSa može zastupati seljaka,kad je predao HSS HDZu u ruke i onako bude kako če HDZsvirati a Hrg bude samo ruke dizao da potvrdi zamisli HDZove,isto kako je i Friščić radio.

  • propala komunjara 21.08.2013.

    Haloooooooo, 143 miliona kuna potpore za 2012 Todoriću tko ovdje lud

  • fabijus veliki 21.08.2013.

    Pa šta!?? naš ministar poljoprivrede Jakovina je izjavio zašto se mi neuki seljaci ne osiguravamo od suše a takvo osiguranje jednostavno ne postoji pa je ostao i dalje ministar!!!! i to mu nije jedini gaf a nisam vidio da ste o tome članak napisali i o tome kako je izvarao državu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare