To je to što me zanima!

Vođa Kim Jong-un je najavio odmazdu SAD-u zbog filma

Redatelji Evan Goldberg i Seth Rogen napravili su film o celebrity novinarima koji propale karijere planiraju spasiti intervjuom s Kim Jong-unom. Vođi se to ne sviđa
Vidi originalni članak

Četiri mjeseca prije nego što će uopće doći u kina, američka komedija o atentatu na sjevernokorejskog vođu izaziva trzavice.

Redatelji Evan Goldberg i Seth Rogen napravili su film o celebrity novinarima koji propale karijere planiraju spasiti intervjuom s Kim Jong-unom.

No u sve se umiješa CIA pa novinari odjednom postaju neiskusni plaćeni ubojice u lovu na jednog od najgorih suvremenih diktatora. Glavni glumci filma “The Interview” su Seth Rogen i James Franco, no prava zvijezda, po svemu sudeći, bit će sam Kim Jong-un, iz čijeg je ministarstva vanjskih poslova već stigla vrlo oštra poruka.

- To je napad na naše vodstvo, teroristički napad i prijetnja ratom - nabraja se u službenom priopćenju, a neslužbeni glasnogovornik režima Myong-choi ocijenio je kako je film odraz onoga što je SAD učinio u Afganistanu, Iraku, Siriji i Ukrajini.

- Odgovorit ćemo SAD-u odmazdom bez milosti ako film dođe u kina - navodno su zaprijetili iz Sjeverne Koreje. Autori filma poručuju kako su detaljno izučili temu i savjetovali se sa stručnjacima.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Marko007_1 26.06.2014.

    Jadni ovi Ameri, prjeti im svaka paranoidna budala koja se sjeti. Je Hrvatska korumpirana lopovska i jadna ali smo mali i za nas nitko i ne zna. Ameri kao najveća zemlja odmah su prvi na tapeti pa moraju dobro mislit da im neki idiot neće sutra parkirati atomsku bombu na Manhatan.

  • adika 26.06.2014.

    Tako je i neki ludi Ante u hrvata , 1941 god objevio rat SAD-u.A oni se u americi prepali aoj, ajme ća i je bilo straj.Sve su dršćali od straja. Pa će i od ovoga da dršću od straja još više.

  • robert borić 26.06.2014.

    pa kako možete tako o vođi

Komentiraj...
Vidi sve komentare