To je to što me zanima!

Vođa kulta držao harem, žene će se ubiti bez njega

Izraelska policija uhitila je vođu kulta za kojega vjeruju da ima na desetke djece s 30 žena. Žene je kažnjavao ako su tračale ili ga pitale kuda ide
Vidi originalni članak

Izraelac Goel Ratzon (59) u tri zapuštena i prenapučena stana držao je 17 žena i 39 djece. Policija ga je uhitila nakon sedmomjesečne istrage zbog silovanja, ropstva i incesta. Sada ga skrivaju od TV kamera strahujući da ne pošalje ženama neki tajni signal i naredi im da se ozljede. Za dvije žene sumnjaju da su sudjelovale ili svjedočile njegovim navodnim zločinima. Preostalih 15 i djecu odvezli su u sklonište za zlostavljane žene. Prema pravilniku koji su našli u jednom stanu njegove 'žene' nisu smjele komunicirati s muškarcima, jesti meso, pušiti, piti alkohol i provokativno se oblačiti. Kažnjavao ih je ako su se prepirale, ogovarale ili ga pitale kuda ide. Djeca nose njegovo ime koje na hebrejskom znači 'spasitelj'. Morali su mu ljubiti noge. Goel se nije ni skrivao. U dokumentarcu snimljenom prošle godine tvrdio je kako ima 30 žena i 89 djece. Tada su neke od žena rekle kako bi počinile masovno samoubojstvo ako netko pokuša naškoditi njihovom vođi, spasitelju svemira.
- Ja sam savršen. Imam sve karakteristike koje žene vole - objasnio je.  Policija ga je već uhitila 2000 godine, ali su ga pustili 12 dana kasnije jer su žene tvrdile kako su samohrane majke koje žive zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bosnia_80 15.01.2010.

    čudno, čim se kaže da je muškarac živio sa 30 žena...svima odmah počnu curiti sline pri pomisli na to kako je njemu lijepo, kako ih može sve hebati itd......A niko se ne zapita kako je njemu slušat i gledat sve njih i tu dječurliju....kad svakodnevno slušamo tipove koji se žale da ne mogu izići sa jednom ženom i njenom majkom, u narodu poznatijom pod imenom \"punica\" ?? :)

  • svi_smo_doma 15.01.2010.

    Svi koji ga podržavate morate biti svjesni da uz zadovoljstvo idu i obaveze! Lako je jebav.., ali se treba i brinuti za tolike žene i djecu, hranit, oblačit, slat u školu! Zato si bogataši mogu priuštiti ženu i tko zna koliko ljubavnica! A vi koji živite od jadne plaćice (tko vam je kriv!) možete samo sliniti po forumima...

  • nevidljiv_ca 15.01.2010.

    Pitam se samo odakle mu 3 stana???Da nisu od onih Palestinaca koji su protjerani,u zatvoru ili pod zemljom?Gadovi zhidovski! Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare