To je to što me zanima!

Čeka nas novo poskupljenje vode. Naučite kako ju štedjeti!

Voda će poskupjeti za 20 do 100 posto! Krivac tome su nova zakonska rješenja po kojima će se vodovodna poduzeća morati odvojiti od ostalih komunalnih usluga.
Vidi originalni članak

Iako će računi svima narasti, ovo će poskupljenje najviše po džepu opaliti vlasnike vikendica jer će plaćati vodu i kad je ne koriste. Iako se stopostotno poskupljenje najviše se odnosi na mjesta i gradove gdje su cijene vode izrazito male, veći računi za vodu smiješe nam se svima.

A ako vam štednja vode već nije postala rutina, možda vas ova najavljene poskupljenja navedu na taj put. Kako ćete štedjeti? 

Na Pametnakuna.hr saznajte kako promjenom higijenskih navika, novom slavinom, kućanskim poslovima, sakupljanjem kišnice i na još mnogo načina možete jednostavno smanjiti potrošnju vode i tako osjetno uštedjeti!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • drago777 21.01.2011.

    Pijani milijarder uči siromaha štednji! Čestitamo Vlado ;)

  • optimist2 21.01.2011.

    I zrak će uskoro poskupjeti,pa ćemo disati na kapaljke i smjene,jer tako piše u briselskom dekretu.hrana je ionako GMO smeće,pa ako nas ne ubiju cjepivima,drugorazrednim smeće uvozom što zovu hranom,uništit će nas onim bez čega ne možemo.voda i zrak.

  • Milioner 21.01.2011.

    To nam zele reci da pocmemo sada skupljati Vodu, pa ju kasnije preprodavati .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare