To je to što me zanima!

Vodena bujica je nosila Golf, vozačicu su spasili vatrogasci

Nevrijeme: Nakon što je u „jezero“ na cesti uletio kombi, za njim je krenula mlada vozačica koja je ušla u vodu dubine oko 1,5 metara. Voda je sezala do prozora
Vidi originalni članak

Žestoki pljusak koji je oko 14 sati pogodio Koprivnicu izazvao je pravi kaos na cestama, jer se u podvožnjaku ispod željezničke pruge za nekoliko trenutaka slilo gotovo metar i pol vode. Nitko nije očekivao takav potop, o ponajmanje vozač kombija i vozačica osobnog automobila, kazao nam je 22-godišnji K.P. iz Koprivnice.

Nakon što je u „jezero“ na cesti uletio kombi, za njim je krenula mlada vozačica koja je ušla u vodu dubine oko 1,5 metara. Vodena je bujica počela nositi novi Golf, i žena je ostala uspaničena u automobilu, a voda je sezala do prozora, piše podravski.hr.


- Nakon što je auto udario u betonski dio podvožnjaka on se „smirio“, a po vozačicu je došao vatrogasac koji ju je iznio na suho – kazao nam je K. P. Uskoro je po mladu ženu, za koju naš sugovornik tvrdi da nema više od 30 godina, stigao suprug, te su oboje gledali u Golfa koji će u najmanju ruku trebati detaljno čišćenje.

Nevrijeme su pratile jaka kiša i tuča. Stoga su koprivnički vatrogasci imali pune ruke posla.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • POTPEC 02.06.2018.

    To najčešće dešava kad naši projektanti dok nešto projektiraju ne razmišljaju o dotoku velike količine vode. U njihovim glavama uvjek pada sitna kišica, a onda je cijev za odvod vode dovoljna ona najmanja. A uz to pomažu im i one službe koje bi te cjevi tribala čistiti, a to arde obično nakon ovakvih poplava, ako ih koji slučajem protok vode ne očisti.

  • gorivo 01.06.2018.

    Lijepo pise na plakatu dobro došli

  • najiram 10 01.06.2018.

    pa mislila da ima auto koji leti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare