To je to što me zanima!

Vodice: Dječaka (13) tukli, skinuli i bacili na gradilište

U rupi za lift poslovne zgrade u izgradnji kraj Osnovne škole Vodice u ponedjeljak oko 14.20 nađen je polugol i zavezan remenom dječak (13)
Vidi originalni članak

U Vodicama je poput bombe odjeknula vijest da je dječaka pokušao silovati stariji muškarac, no u policiji misle drukčije. Policija sumnja da su dječaka napali vršnjaci, istukli ga, svukli i ostavili vezanog. Navodno su mu prije toga dali da popije nekakvu tabletu. U policiji misle da je dječak izmislio priču o pokušaju silovanja kako bi zaštitio prave napadače.
- Čuli smo zapomaganje i dotrčali. U rupi dubokoj dva metra ugledali smo dječaka. Ruke su mu bile zavezane remenom i gotovo je bio gol, u gaćicama i majici. Spustili smo se niza stube, ali ga nismo mogli izvaditi. Samo smo ga pokrili dekom da se ne prehladi. Brzo su došli policija, Hitna pomoć i vatrogasci, koji su ga izvukli - rekao nam je Milan Protrka (65), susjed koji je sa suprugom i kćeri pronašao dječaka.
- Došao je u stanju šoka. Ozbiljnije ozljede nema, ali ima određenih psihičkih smetnji. Nadamo se da dugoročnih posljedica neće biti - rekao je šef pedijatrije Eugenije Stoini. Dječaka su jučer pustili kući.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • loreta23 16.04.2008.

    katastrofa

  • black25 15.04.2008.

    Smeće jedno nastrano!! Koliko više ima te gamadi po svijetu? I ja se slažem s time da im svime treba objaviti puna imena i prezimena!! Izgleda da je bitnije da se ne ugroze njihova "prava" nego da se spase dječji životi. Katastrofa i sramota!! Treba objaviti njihove fotografije i puna imena i prezimena, uz internet je to barem lako. Tako da znamo s kim imamo posla. Jer, svi su oni divni i krasni na oko kada ne znaš. Na žalost, nikad ne znaš što tko krije u svojoj bolesnoj tintari. Imena, prezimena i fotografije!!!

  • vagabunda 15.04.2008.

    vec vidim kako policija cini sve da zastiti prava takvih nakaza, a novine objavljuju inicijale ili niti to - ako i zavrsi u zatvor (nakon 20-tog napada), bit će pušten nakon 20 min. i napast ce cim izadje...osobno, dajem glas za kemijsku kastraciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare