To je to što me zanima!

Vodila komunikacije: Trumpova miljenica odlazi iz Bijele kuće

Odluka o ostavci objavljena je nakon što je Hicks osam sati svjedočila pred Obavještajnim odoborom pred kojim je priznala da je ponekad u svojem poslu morala lagati
Vidi originalni članak

Voditeljica komunikacija Bijele kuće, bivša manekenka Hope Hicks, dala je ostavku na svoju funkciju, potvrdila je Bijela kuća, a prenosi CNN. Jedna od najbližih i najdugovječnijih suradnica predsjednika Donalda Trumpa koja se bez ikakvog političkog iskustva priključila Trumpovoj kampanji 2016., u samo nekoliko godina dospjela je u sam vrh Trumpove administracije. 

IMAT ĆE TEŽAK ZADATAK Bivša manekenka Hicks vodit će komunikacije Bijele kuće

Odluka o ostavci objavljena je nakon što je Hicks osam sati svjedočila pred Obavještajnim odoborom pred kojim je priznala da je ponekad u svojem poslu morala lagati, no tvrdi da nikada nije lagala o bilo čemu što je imalo veze s istragom oko ruskog uplitanja u američke predsjedničke izbore 2016. 

Neki izvori tvrde kako njezina odluka o ostavci sa svjedočenjem pred Odborom nema nikakve veze, već da je 29-godišnja Hicks i ranije planirala dati ostavku. 

ODANA SAVJETNICA Ona piše Trumpove tweetove? Tko je lijepa brineta Hope (28)

Nakon objave knjige 'Fire and Fury: Inside the Trump White House' ('Vatra i bijes: unutar Trumpove Bijele kuće'), koja sadrži bombastične informacije o njegovu mandatu, šuškalo se i da Hicks ljubuje s predsjednikom te zbog nje ne spava u istoj sobi s prvom damom Melanijom Trump. 

KONTROVERZNA KNJIGA OTKRIVA Nova šuškanja: 'Trump ljubuje sa svojom mladom suradnicom'

Njezin zadatak je bio, kako tvrdi autor sporne knjige Michael Wolff, informirati Trumpa kako mediji izvještavaju o njemu. Njezin recept za uspjeh: filtirati tekstove, prezentirati Trumpu samo one izvještaje koji ga glorificiraju i prikazuju u dobrom svjetlu, kako bi vjerovao da ga i mediji i javnost vole.

Mnogi članci i prilozi koji bi ga naživcirali, Trumpu nikad nisu predočeni, pisali su svjetski mediji. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jozo biber 02.03.2018.

    lijepa žena

  • kormilar 01.03.2018.

    I još naši u vladi kažu da sve u praksi provjereno u Americi primjenjuju i u RH?!? Međutim, moram priznati da zbog laganja, pljačke državne imovine, ali i maltretitanja svoje supruge, u Hrvatskoj još nitko nije dao ostavku, a još manje za ozbiljno završio u zatvor!

  • kormilar 01.03.2018.

    Koliko god to izgledalo nepojmljivo izgleda da i Melania zna svome suprugu postavljati nekakve uvjete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare