To je to što me zanima!

Uživo kod fontana: Ljude veseli što će ulaz u grad biti još ljepši

Za gradnju novih fontana, kontrolne sobe u postojećem prolazu ispod zapadnog traka ulice Hrvatske bratske zajednice te uređenje okoliša i staza utrošeno je oko 28 milijuna kuna
Vidi originalni članak


- Veseli me što će ulaz u grad biti još impresivniji, a veselim se i što ćemo uskoro imati prilike vidjeti kako to zaista izgleda. Sad je tu jako puno betona. Prava slika će se vjerojatno steći tek kada se fontane puste u funkciju. Veselim se tome - rekao nam je prolaznik kojeg smo uhvatili u šetnji sa sinom.

- Tu sam barem jednom tjedno. Mislim da je ovo jedna vizura koja kad se ulazi u Zagreb je zaista onako impresivna. Bila je i bez toga lijepa, a sad će to biti još impresivnije - dodao je.

Nove zagrebačke fontane u Ulici Hrvatske bratske zajednice uskoro će biti svečano otvorene. Na 24sata i na Facebook stranici 24sata uživo pogledajte kako one izgledaju. 

Druga faza radova na fontanama počela je 1. veljače, a iduča tri mjeseca fontane će raditi probno. 

Projektirala ih je arhitektica Helena Paver Njirić. 

Za gradnju novih fontana, kontrolne sobe u postojećem prolazu ispod zapadnog traka ulice Hrvatske bratske zajednice te uređenje okoliša i staza utrošeno je oko 28 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • Vlad 12.07.2016.

    Za te novce se mogla naprsviti prva faza termi u Blatu (preko puta Arene) tako da građani Zagreba ne moraju trošiti novce u Čateškim toplicama ili se brčkati u zagađenom Jarunu i Bundeku. Uz to, terme bi donosile dobit i nova radna mjesta. Zaboravlja se da za odtžavanje vodopiša će trebati izdvojiti još više od 2 milijuna kuna godišnje.

  • Pipi@ 12.07.2016.

    Tu smo mi nekada davno, trnjanski dečki igrali nogomet!

  • Feni Boj 11.07.2016.

    bili cvitak... zagrepčani su vrijedni ljudi koji rade 365 dana u godini i nisu pohlepni kao ti i tebi slični dalmoši koji bi se obogatili za 90 dana koliko pljačkate ljude koji dođu u goste.... istina boli bat ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare