To je to što me zanima!

Vodio dvostruki život: Biciklist je bio meta napada u Alpama?

Istražitelji su dosad vjerovali da je biciklist (45) ubijen jer je svjedočio ubojstvu Saada Al-Hillija, njegove supruge i punice. Istražitelji sad ispituju nove mogućnosti
Vidi originalni članak

Biciklist ubijen u masakru u Alpama možda je bio glavna meta napada, a ne obitelj Al- Hilli kako se do sada sumnjalo, objavila je francuska policija. Podsjetimo, u napadu je ubijen Saad Al-Hilli, njegova supruga, punica i biciklist za kojeg se vjerovalo da je slučajno prolazio tim područjem.

Istražitelji su nove tvrdnje iznijeli nakon pogreba Sylvaina Molliera (45) koji je 'privremeno' pokopan na tajnoj ceremoniji, što je suprotno željama njegove obitelji koja je htjela da se tijelo kremira. Vjeruje se da forenzičari žele dodatno potražiti tragove na njegovom tijelu, što bi bilo nemoguće nakon kremiranja. Istražuje se teorija kako je muškarac vodio dvostruki život zbog kojeg je bio meta pucnjave, piše Daily Mail.

Dosad se istraga fokusirala na smrt britanskog inženjera al-Hillija i članova njegove obitelji koji su upucani u selu blizu Annecyja u njihovom BMW-u.

Žrtvina kćer Zainab (7) u napadu je teško ozlijeđena, dok je njezina sestra  Zeena (4) pronađena neozlijeđena ispod mrtve majke, osam sati nakon napada. Djevojčice su se vratile u Veliku Britaniju i nalaze se pod strogom zaštitom zbog bojazni da bi im onaj tko je odgovoran za napad mogao pokušati nauditi. 

Istražitelji su vjerovali da je Mollier ubijen kao kolateralna žrtva, jer je bio svjedok pucnjave. Policija sada razmatra druge mogućnosti, a na pitanje tko je bio stvarna meta napada može odgovoriti samo daljnja istraga. 

Inače, ubijeni biciklist radio je u nuklearnoj industriji. Iz braka s prvom suprugom imao je dva sina tinejdžera, dok je s drugom suprugom dobio dijete u lipnju. 




Idi na 24sata

Komentari 18

  • miss_sunshine 17.09.2012.

    Vodio je dvostruki život zato jer je imao bivšu suprugu i dva sina (uz trenutnu suprugu i malo dijete)? Ma kakve su to gluparije, pa nije imao tajni život da biste mogli reći da je vodio dvostruki život. Baš blesavo.

  • ShowMustGoOn 17.09.2012.

    Hmm...Mozda su biciklist i ubijena obitelj povezani...mozda je obitelj bila na godisnjem "slucajno" u Francuskoj, a glava obitelji se "slucajno usputno" nasao sa strucnjakom za nuklearke...mhhh toliko slucajnosti...međunarodni terorizam, preprodaje i urote...THE TRUTH IS OUT THERE

  • Kako vjetar puše 17.09.2012.

    A ja mislio da je zdravo voziti bicikl. Prodajem ga hitno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare