To je to što me zanima!

Voditelj dječje emisije obukao majicu s natpisom "Popuši mi"

Nakon ovakvog gafa u emisiji za školarce upitno je kakvim engleskim barataju urednici i kostimografi s HTV-a kada im je voditelj 'prošao' u tako 'zabavnoj' majici
Vidi originalni članak

Voditelj dječje emisije "Školski sat" na Drugom programu HTV-a pojavio se jutros u zanimljivoj majci. Ivan Planinić odlučio je odjenuti majicu s natpisom "GIVE HEAD" (poziv na oralni seks) iako vodi emisiji namijenjenu školskom uzrastu. 

Budući da većina djece zna engleski jer ga uče od vrtića, sigurno im nije nepoznata ova "popularna" fraza koja se često može čuti u američkim filmovima. No, upitno je kakvim engleskim barataju urednici i kostimografi s HTV-a kada im je voditelj "prošao" u tako "zabavnoj" majci.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • ĐONIDjidoda 29.03.2012.

    alyh_kharma odličan ti je komentar! očito da asociralo je samo pojedince tj oni koji su željeli tako protumačiti...žalosno..

  • 1234kamen 29.03.2012.

    Da, zbilja nije educiran sa pornografskim izražajima, kako takav može voditi dječije emisije. Možda te edukacije zbilja fali na HTV što ćisto sumljam.

  • mandzukic100 29.03.2012.

    kao da djeca i gledaju te glupe emisije.to je jedna od emisija koju emitiraju da ne bude prekid programa.STOP glupim emisijama za djecu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare