To je to što me zanima!

Voditeljica na CNN-u: Pa to je rat, i ja bi urinirala po mrtvima

Američka radijska voditeljica se začudila tijekom emisije zašto je uopće izbio skandal oko toga da su američki marinci urinirali po tijelima boraca u Afganistanu
Vidi originalni članak

CNN-ova radijska voditeljica Dana Loesch je u svojoj emisiji kazala kako misli da su marinci koji su urinirali po mrtvim tijelima Afganistanaca super te da bi im se i ona "rado pridružila". Začudila se i zašto je uopće izbio skandal oko toga da su marinci urinirali po tijelima boraca.

- Skinula bih gaće i napravila bih isto. To sam ipak samo ja. Dodijelila bi milijun bodova samo zato jer su "cool". Dajte ljudi, pa to je rat - kazala je voditeljica. 

Loesch je svoje mišljenje podijelila s javnošću tijekom emisije "The Dana Show". CNN ju je inače zaposlio kao političku analitičarku za predstojeće izbore, javlja Huffington Post

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Perjanik 17.01.2012.

    Eto ko su vama saveznici,zivotinje prave!

  • zoran_zg 17.01.2012.

    mala woli watersports

  • bathart14 17.01.2012.

    Mislim da ova gore gospoda nisu osjetila bombardiranje,genocid,ubijanje i silovanje neduznih ljudi,pa im ovo izgleda neshvatljivo!!Kada jednom obucete vojnu uniformu i krenete na prvu crtu bojista shvaticete da tu vise nikakva pravila ne postoje osim ubiti ili biti ubijen.Nakon sto provedete neko vrijeme na tom podrucju i vidite sve strahote i stradanja svojih suboraca(unakazenost,smrt na razne nacine koje ni u filmovima najvece strave niste vidjeli) to vas pretvori u ove marince ili ovu novinarku koja ne postuju suprotnu stranu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare