To je to što me zanima!

Vodotoranj postaje vidikovac s rotirajućim restoranom na vrhu

Vodotoranj će postati vidikovac s rotirajućim restoranom na visini od 55 metara, a imat će i multikulturalni centar, objasnio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo
Vidi originalni članak

Sačuvat će vanjski izgled kao simbol vukovarskog stradanja, a unutrašnjost će preurediti. Vodotoranj će postati vidikovac s rotirajućim restoranom na visini od 55 metara, a imat će i multikulturalni centar, objasnio je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo. 

Ministar branitelja zajedno s kolegom Željkom Jovanovićem radi na tome da Vukovar uđe u školski program i da se ucrta na kartu koja će obuhvatiti mjesta stradanja iz Domovinskog rata. Vodotoranj, Ovčara, memorijalno groblje, središnji križ, vojarna i spomen-dom na Trpinjskoj cesti uskoro postaju javna ustanova - Memorijalni centar Vukovar. Projekt će 70% financirati država, dok će preostalih 30% sredstava biti namaknuto samofinanciranjem.

- Iako nam se to ne sviđa, Vukovar mora živjeti od tzv. ratnog turizma. Na nesreću, imali smo rat, pa to sad moramo i eksploatirati, ali dostojanstveno - rekao je Matić za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KristijanKrajnovic 13.05.2012.

    nedirajte u uspomene....vi koji niste osjetili četničku ruku na sebi i svjim bližnjima ..ne dirajte vodotoranj.ostavite ga tako da i naša djeca mogu se sječati boli i tuge u Vukovaru!!!!!

  • zdrawe 13.05.2012.

    haha, opet neciju gradevinsku firmu treba malo "napunit"..svjezim kapitalom,, haha,,u ovakvoj situaciji umjesto da otvaraju nova radna mjesta, neko misli da vulovaru treba vrhunski restoran samo neznam ko ce trosit .. i sta, u njemu..jednom rijecju, banditizam..

  • nogometas05 13.05.2012.

    sta drugo ocekivat od ovog morona Sabe...strava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare