To je to što me zanima!

Vojislav Šešelj: Hrvati su se upecali 'kao som na durdubak'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik Srpske radikalne stranke kazao je kako su se Hrvati na njegovo priopćenje o "oslobođenju Vukovara" upecali kao "som na durdubak" (vrsta gliste)
Vidi originalni članak

Vojislav Šešelj komentirao je kako su se Hrvati na njegovo priopćenje, u kojem je četnicima čestitao godišnjicu "oslobođenja srpskog Vukovara", "zaletjeli kao 'som na durdubak".

- To je vrsta crva koji živi u zemlji i na njega se najefikasnije love somovi. Ja sam bacio durdubak, somovi su se upecali - i što sad? - izjavio je Šešelj u intervjuu Srni kojeg prenosi Večernji list. Dodao je kako je priopćenje namjerno poslao samo hrvatskim medijima. 

"Pusić cijenim zbog njezinog četničkog obiteljskog pedigrea"

Rekao je i da njegovi istupi "čak pomažu predsjedničkoj kampanji Ive Josipovića", a za hrvatsku ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić navodi da je njegova "najdraža hrvatska političarka". Tvrdi da ministricu zna "još iz disidentskih dana te je cijeni zbog njezinog četničkog obiteljskog pedigrea". 

Tvrdi da se "ponaša sasvim normalno, da radi svoj posao i da se neće dobrovoljno vratiti u Haag". Tužit će Haaški sud jer mu je uskratio 12 godina normalnog života.

Od svoje politike "Velike Srbije" nikad nije odustao, a to još jednom dokazuje izjavom kako BiH nikada neće moći funkcionirati kao normalna država, već da je jedino rješenje da se ona "cijela vrati u sastav Srbije".

Idi na 24sata

Komentari 267

  • MarkoUzelac 24.11.2014.

    Izvori su mozda pouzdani, al u ovom slucaju pricaju gluposti jer to u potpunosti nije istina. Puno se o tome pricalo u medijima i na kraju je ispalo da je vlada trazila sluzbenu izjavu slovenske vlade o legalizacijama te je na vidjelo izaslo da nema veze s istinom. Slovence je kostalo vise nego nas.

  • MarkoUzelac 24.11.2014.

    To je nemoguce. Neke podatke si uskratila. Samostalna zgrada do 20 m2 spada u pomocne i na to se samo placa kazna od 500k n. Pretpostavit cu, ako je toliko placeno, da je ipak rijec o rekonstrukciji i dogradnji kuce.

  • eba 24.11.2014.

    Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare