To je to što me zanima!

Vojni vrh uživa dok medvjedi u haljinama izvode teške vježbe

Program cirkusa sastoji se od nekoliko točaka s dva majmuna i medvjeda koji izvode ponižavajuće vježbe pred tisućama vojnih dužnosnika tri puta na dan
Vidi originalni članak

Da u Sjevernoj Koreji sve 'prolazi' pokazao je i nacionalni cirkus čiji se program svodi na ponižavanje medvjeda i majmuna koji u šarenim kostimima rade mučeničke vježbe čak tri puta na dan po 90 minuta, piše The Sun

Program cirkusa sastoji se od nekoliko točaka s dva majmuna koji na koturaljkama jure pozornicom dok muškarac i žena usmjeravaju njihove vježbe. Majmuni se spuštaju niz tobogan, preskaču prepreke i pogađaju koševe, dok svita razdraganih vojnih časnika bezosjećajno plješće.

Drugu točku izvode dva medvjeda u kostimima i preskaču uže i svoje krotitelje. U jednom trenutku jednom od medvjeda zasmetalo je uže koje je žena držala u ruci te ga je počeo gristi no show se nastavio. 

Kako doznaje The Sun, medvjedi su ulovljeni u šumama Sjeverne Koreje i odvedeni od svojih majki kako bi ih trenirali za cirkus. Borci za prava životinja tvrde kako mnogi mladunci koji su uzeti majkama u divljini ne dožive ni prvi nastup jer uginu od tuge i stresa zbog zatočeništva. 

Cirkus u Pyongyangu je ultimativni hit za vojne dužnosnike i njihove obitelji. Ostatak stanovništva ne može si priuštiti kartu za cirkus koja stoji oko 150 kuna. Snimke cirkusa možete pogledati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 18

  • yaa22 07.06.2012.

    jadni mede:((

  • axlica 02.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bubić 02.06.2012.

    sve te idiote obući u tu robu koju sad nose životinje i nek plešu ruski rulet 90 min na pozornici 3 puta dnevno svaki dan doživotno.gamad odvratna ,fuj,to nisu ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare