To je to što me zanima!

Vojska je otkazala napad zbog izdaje na Facebooku

Izraelski vojnik je objavio mjesto i vrijeme napada na Zapoadnoj obali, nakon čega su njegovi prijatelji na Facebooku sve prijavili nadležnima
Vidi originalni članak

Izraelska vojka je u srijedu otkazala napad na palestinskom teritoriju jer je jedan od vojnika objavio detalje napada na Facebooku. Objavio je čak i mjesto i vrijeme napada na Zapadnoj obali, nakon čega su njegovi prijatelji na Facebooku sve prijavili nadležnima. Izraelska vojka je u priopćenju navela kako je vojnik u zatvoru na 10 dana te su mu oduzeli pravo na sudjelovanje u borbama. Izraelski napadi namjeravaju uhititi teroriste koji planiraju napade na Izrael, izvijestili su iz vojske.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • real 04.03.2010.

    pa nije fejs kriv,,, mogao je plan napada okaciti pred brijacnicom ili birtijom...

  • nevidljiv_ca 04.03.2010.

    Kazes pa da nam pozlate Hrvatsku>? Ti zivis u fantaziji ako neznas da dolaskom Franje Tudjmana na Vlast Hrvatski Zidovi su dobili (2000 obitelji Zidova) odrijesene ruke za pljacku i polozaj u HR.Jesi se kad zapitala zasto imaju dva imena, jedno za zemlju u kojoj zive a drugo za svoj identitet medju Zidovima? Na Google trazilici upisi TALMUD i citaj bice ti sve JASNO. Bog!

  • dirtyjozo 04.03.2010.

    koji idiot...

Komentiraj...
Vidi sve komentare