To je to što me zanima!

Vojska postavila dva šatora u Splitu, služit će kao čekaonica

Pomoć hrvatske vojske ranije je zatražio i KBC u Dubravi gdje je vojska postavila 25 šatora. Pred splitskom bolnicom se već danima priča kako je sve manje smještajnih kapaciteta
Vidi originalni članak

Ispred KBC-a Križine u Splitu hrvatska vojska postavila je dva šatora za pacijente koji čekaju rezultate testiranja na korona virus.

Svaki šator ima desetak kreveta, klima uređaje i rasvjetu.

Pomoć hrvatske vojske ranije je zatražio i KBC u Dubravi gdje je vojska postavila 25 šatora. Pred splitskom bolnicom se već danima priča kako je sve manje smještajnih kapaciteta, a vodstvo KBC-a napravilo je reorganizaciju što bi značilo da su neki odjeli s Križina preseljeni na Firule kako bi se napravilo mjesta za oboljele.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji je 114 novozaraženih korona virusom, a splitski službenici upozoravaju kako je sve manje smještajnih kapaciteta u bolnicama, a šatori koji se podižu neće služiti kao smještaj za oboljele već samo kao svojevrsna čekaonica za rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jo2hn8ny 04.09.2020.

    Osobno ne vidim čemu panika zbog nedostatka bolničkih kreveta, pa imamo sportske arene u svim većim gradovima u Republici Hrvatskoj.

  • 04.09.2020.

    Ja jesam dalmatinka, al brate mili većih histeričara od splićana u državici nema. A tek njihov KBC !!!! Ne dao Bog završiti kod njih !!

  • duduuusta 04.09.2020.

    Ajmo šatoraši i koronaši ujedinite se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare