To je to što me zanima!

Voli jesti: Smršavio je 420 kg i onda se opet udebljao

Michael je 1990. ušao u Guinnessovu knjigu rekorda jer je sa 508 smršavio na 88 kg. Uspjeh je slavio u fast foodu, no sve je krenulo po zlu...
Vidi originalni članak

Golemi Amerikanac Michael Hebranko (56) godinama se bori s viškom kilograma. Javost ga je upoznala još 1990. godine, a tada je s rekordnih 508 kilograma smršavio na 88. Zbog toga je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda. No, kako je izgubio nagomilane kilograme tako ih je i s lakoćom vratio nazad. Ovisnik o hrani svoje je uspješno držanje dijete odlučio taj dan proslaviti u restoranu brze hrane. Mršav i naočit naručio je četiri hot doga i veliku porciju pomfrija prelivenu sa sirom. Trebalo mu je samo nekoliko dana da se vrati svom starom načinu života. Michael sada ima 254 kilograma.
- Nakon što sam ponovno okusio zabranjenu hranu nisam ju mogao prestati jesti. Jednostavno se nisam mogao odreći te hrane. Bio sam ovisan o njoj - rekao je Michael. Pretili muškarac sretan je što je još uvijek živ jer su mu liječnici rekli kako će se doslovno ubiti hranom. Zbog opasnog ugruška krvi u plućima morao je hitno u bolnici. Pošto je bio toliko velik nije se mogao ustati iz kreveta i izaći kroz vrata. Po njega je došao viličar, kojim su ga uspjeli iznijeti iz kuće i odvesti u bolnicu. Michael od djetinjstva ima problema s kilama. Sa 15 godina imao je 135 kilograma.
- Mislio sam da nikada neću naći curu. Šokirao sam se kada je moja sadašnja supruga Madelaine pristala izaći sa mnom na spoj - prisjeća se Michael. Nakon infarkta, liposukcije i kome zbog nagomilanih kilograma Michael tvrdi kako je sada spreman u potpunosti promijeniti način prehrane.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • spider87 17.08.2009.

    snime bi se moglo hranit ono 12ero djece kaj je ona žena rodila do 10godine života

  • SpongeGurl 17.08.2009.

    Koja masa...ajme...

  • ares 17.08.2009.

    poremećaji u glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare