To je to što me zanima!

Vozač (18) skrivio nesreću prije tragedije, bio je pijan, nije imao vozačku: Jedan mladić poginuo

Predan je pritvorskom nadzorniku i dobio kaznenu prijavu zbog zbog izazivanja prometne nesreće, bježanja s mjesta nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola i za upravljanje vozila prije stjecanja prava na to
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće u Klisu u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak dok 20-godišnjak ima teške i po život opasne ozljede. 

Istragom su utvrdili da je vozač (18), prije nego što je skrivio nesreću, autom udario u vozilo koje je bilo na začelju pratnje izvanrednog prijevoza i u vučno vozilo, a zatim pobjegao s mjesta nesreće. 

POGINUO MLADIĆ (19) Detalji tragične nesreće kod Klisa: Vozio pijani mladić, jedan poginuo, treći se bori za život

- Također, utvrđeno je kako je 18-godišnjak sinoć neposredno prije naprijed navedene prometne nesreće, upravljajući osobnim vozilo prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola, brzinom koja nije bila prilagođena gustoći prometa, na cesti ŽC 6253 udario u stražnji dio vozila koje se nalazilo na začelju pratnje izvanrednog prijevoza i u vučno vozilo, te je nakon što je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom bez zaustavljanja napustio mjesto događaja - izvijestili su iz policije. 

Vozač (18) je bio i pod utjecajem alkohola. Predan je pritvorskom nadzorniku i dobio kaznenu prijavu zbog zbog izazivanja prometne nesreće, bježanja s mjesta nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola i za upravljanje vozila prije stjecanja prava na to.

SLETJELI S KOLNIKA Teška nesreća kod Klisa: Jedan poginuo, dvoje ljudi ozlijeđeno

- Bit će prekršajno prijavljen zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i to jer nije prilagodio brzinu vozila, napustio je mjesto nesreće, nije oštećenima ostavio osobne podatke i podatke o vozilu, upravljao je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te je upravljao vozilom pod pod utjecajem alkohola - izvijestili su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • POTPEC 16.05.2021.

    Po svemu sudeć, a naročito jer nema čak ni inicijala tog lopova i kriminalca to mora da je TATIN SIN nekog dobro poznatog. I pogotovo jer sve navedeno zbog čega će ga optužiti je toliko nevažno koliko vrijedi jedan mladi ljudski život.

  • i.hun 16.05.2021.

    Kućni i društveni odgoj. Moje tijelo moje pravo. Demokracija na djelu.

  • crna žena 16.05.2021.

    Odgoj dolazi iz obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare