To je to što me zanima!

Auto izletio s autoceste A3: Suvozač zadobio teške ozljede

Na A3 kod Dragalića zbog slijetanja "volkswagena" i udara u odbojnu ogradu teže ozlijeđen 56-godišnji suvozač, državljanin Italije. Nije životno ugrožen
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na sjevernom kolniku autoceste Bregana-Lipovac kod Dragalića, na novogradiškom području, u srijedu oko 5 sati ujutro teže je ozlijeđen 56-godišnji državljanin Italije, suvozač u osobnom automobilu "volkswagen" talijanskih registracijskih oznaka.

Očevidom na mjestu događaja policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod utvrdili su da je do nesreće došlo jer se 20-godišnji vozač "volkswagena", državljanin Kosova, nije držao strane kretanja, uslijed čega je vozilom u zanošenju po kolniku prešao na travnatu površinu, gdje je potom došlo do udara osobnog automobila u metalnu odbojnu ogradu, da bi vozilo nakon toga bilo odbačeno na kolničku traku gdje se i zaustavilo.

Teže tjelesne ozljede zadobio je 56-godišnji suvozač, državljanin Italije, te je prevezen u bolnicu u Novu Gradišku. Neslužbeno doznajemo da zadobivene ozljede nisu opasne po život. Vozač nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • joknezzz 26.04.2017.

    stavili moje fotografije a ni hvala nisu rekli... a piše malo malo neko dobio nagradu za fotografiju.. tipične novinarske navlakuše

  • space2 26.04.2017.

    zaspo sigurno

  • ales 26.04.2017.

    možeš si misliti kako je ovaj drugi talijan, isto šipac

Komentiraj...
Vidi sve komentare