To je to što me zanima!

Vozač (31) skrivio je dvije nesreće u nekoliko metara

Peugeotom je prošao kroz crveno na križanju u V. Gorici. Prvo je naletio na Polo, a par metara dalje i na Renault. Jedan vozač prevezen je u bolnicu
Vidi originalni članak

Na križanju su se sudarila tri auta. Jednim od njih upravljao je moj prijatelj. Njegov auto udaren je u desni bok i odbačen, rekao nam je naš čitatelj Emir Bašić koji je u subotu u 17.40 na križanju Kolodvorske ulice, Matice hrvatske i Ljudevita Posavskog u Velikoj Gorici fotografirao prometnu nesreću. Sva tri automobila jako su oštećena.
- Peugeot 307 vozio je T. F. (31), prošao je kroz crveno svjetlo na semaforu. Udario je lijevi bočni dio Volkswagen Pola kojim je upravljao B. Š. (31), a koji je dolazio iz okomitog smjera. Nakon prvog sudara T. F. je nastavio voziti pa je naletio na Renault Clio koji je vozio R. P. (40) - rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Peugeot je nakon dvaju sudara sletio na nogostup, a Clio se od udarca prevrtao po cesti, udario u semafor i dočekao na kotače. R. P. iz Renaulta lakše je ozlijeđen i prevezen je u KBC. Rebro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Tito_1 19.04.2010.

    eto nepismene budaletine, tko zna od kud je došao i kupio vozačku.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare