To je to što me zanima!

Vozač (32) zbog prebrze vožnje sletio s ceste u zavoju i poginuo

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske Županije je konstatirao smrt 32-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela
Vidi originalni članak

Pri slijetanju osobnog automobila sa županijske ceste između Soljana i Strošinaca na županjskom području u subotu je smrtno stradao 32-godišnji vozač, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Nesreća se dogodila oko 3:40 sati, a očevidom je utvrđeno da se 32-godišnji vozač osobnog automobila kretao iz pravca Soljana u smjeru Strošinaca te je uslijed neprilagođene brzine pri ulasku u zavoj i umanjene noćne vidljivosti, sletio s kolnika na zemljanu površinu.

UŽAS U ZAGREBU Pregazio ženu pa pobjegao: Policija je pronašla vozača koji je sinoć usmrtio pješakinju (56)

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske Županije je konstatirao smrt 32-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela, koja će biti u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru, navode iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Corona u jeku 👹 04.06.2022.

    Šta ti je život - u sekundi te nema više...

  • 04.06.2022.

    Kakve nule ljudske u komentarima, ako niste sposobni nesto normalno napisati, bolje nemojte ni komentirati, jer netko vaš može doživjeti istu sudbinu, ne daj Bože.. Od mene, počivao u miru Božjem, sućut obitelji

  • 04.06.2022.

    Da i koga boli briga za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare