To je to što me zanima!

Dvije nesreće kod Rijeke: Audi sletio u provaliju, vozač teško

Osobni automobil Audi A4 riječkih registracija sletio je u provaliju u Permanima duboku 10 do 15 metara. Vozač (57) je teško ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Na cesti Matulji-Rupa u četvrtak oko 4.54 sati ujutro u mjestu Permani osobni automobil Audi A4 riječkih registracija sletio je u provaliju duboku 10 do 15 metara. Vozač (57) je teško ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti. Prevezen je na KBC Sušak.

Dva sata kasnije, oko 6.30 sati, na cesti prema Matuljima vozač Forda izgubio kontrolu nad vozilom te se preokrenuo na krov. U nesreći je ozlijeđen suvozač.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • godfather_2 10.01.2013.

    pogledaj ova gore dva "pametnjakovića"...za vašu informaciju to i je Jadranska magistrala, državna cesta D-8. Počinje na prijelazu Pasjak sa Slovenijom a završava skroz dolje u Dubrovniku što znači da je stara cesta Matulji-Rupa Jadranska magistrala i ispravno je napisano.

  • NitkoPoseban 10.01.2013.

    Alo pametnjakovići? Kakva Jadranska magistrala? Pogledajte malo gdje su Permani.

  • FreshPrince 10.01.2013.

    Znam samo da je mene često strah kad vidim koliko lako je sletjeti s ceste. Čak mislim da je najveći problem gubitak koncentracije. Zato je mene uvijek strah kad se vozim na motoru skroz nezaštićen da me netko može lupiti na semaforu ili bilo gdje jer je na trenutak skrenuo pažnju na nešto drugo. Kad vozim auto puno sam sigurniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare