To je to što me zanima!

Vozač (59) prešao u suprotni trak i sudario se s teretnjakom

Teško ozlijeđenog vozača osobnog automobila vatrogasci su morali izvlačiti iz vozila u Sapcima. Prevezli su ga u bolnicu u Slavonski Brod i odmah je operiran
Vidi originalni članak

Vozač (59) Forda Focusa teško je ozlijeđen u sudaru sa teretnjakom na županijskoj cesti u Sapcima. Vozača Forda iz vozila su morali izvlačiti vatrogasci. U brodskoj bolnici odmah je podvrgnut operativnom zahvatu.

Na dionici županijske ceste Slavonski Brod-Vrpolje kod mjesnog groblja u Sapcima, mjestu dvadesetak kilometara istočno od Slavonskog Broda, u ponedjeljak oko 12.40 sati u teškoj prometnoj nesreći teške ozljede zadobio je muškarac (59), vozač osobnog automobila Ford Focus slavonskobrodskih registracijskih oznaka.

Prema prvim podacima policijskog očevida, nesreća se dogodila kada je vozač Forda iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotni prometni trak i sudario s nailazećim teretnim vozilom TAM, također slavonskobrodskih registracijskih oznaka. O težini sudara kazuje detalj da su na mjestu događaja morali intervenirati pripadnici DVD Garčin kako bi izvukli teško ozlijeđenog vozača Forda, koji je zbog vrlo teških ozljeda hitno prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu i, neslužbeno doznajemo, odmah je podvrgnut operativnom zahvatu. Vozač teretnog vozila (59) u sudaru nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pijevac 29.09.2015.

    dobra reklama za fokus...motor ko zgužvana limenka a kabina neoštećena..

  • StjepanValjak 28.09.2015.

    Operacijom mu vade mobitel iz grkljana

  • Rafo 28.09.2015.

    Možda griješim, ali nije mi jasno kako je teško ozlijeđen ako je kabina gotovo netaknuta (A nosač se vrlo malo savio), zračni jastuk se bio napuhao, sjedalo je na svom mjestu. Pretpostavljam da vozač nije bio vezan, pa je stoga teško ozlijeđen. Inače na portalu Brodportal http://www.brodportal.hr/clanak/u-nesreci-jedna-osoba-tesko-ozlijedena-10185 piše da je auto Opel Astra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare