To je to što me zanima!

Vozač (74) kod Bjelovara autom udario dijete (9) na zebri: 'Nije se zaustavio na vrijeme...'

Zbog ozljeda zadobivenih u nesreći dijete je vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu 'dr. Anđelko Višić' Bjelovar...
Vidi originalni članak

U ponedjeljak, 15. siječnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske evidentirane su četiri prometne nesreće. Tri nesreće dogodile su se na bjelovarskom području i jedna na grubišnopoljskom, javlja Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska. 

AKO JE VIDITE, NAZOVITE 192 Jasna Višević (60) nestala je na području Osijeka. Policija traži pomoć: 'Nema je od prosinca!'

- U jednoj nesreći na bjelovarskom području ozlijeđena je jedna osoba. Nesreća se dogodila jučer, 15. siječnja, oko 16 sati i 30 minuta u Bulincu. 74-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka i nije se zaustavio ispred pješačkog prijelaza kako bi propustio pješake zbog čega je prednjim dijelom vozila udario 9-godišnje dijete - kažu iz policije.

Zbog ozljeda zadobivenih u nesreći dijete je vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno u Opću bolnicu 'dr. Anđelko Višić' Bjelovar. Nakon zaprimanja medicinske dokumentacije protiv 74-godišnjeg vozača slijedi podnošenje adekvatne prijave.   
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smrekovaca 16.01.2024.

    jel nesto u rodu sa banozicem

  • i.hun 16.01.2024.

    A što ćemo sa onom ženom (28) koja je pregazila dva pješaka u Šibeniku?

  • skywalkar 16.01.2024.

    Ljudi u mirovini bi trebali imati detaljnije ljecnicke preglede svake godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare