To je to što me zanima!

Vozač autobusa (66) spolno je uznemiravao tri učenice

Muškarca (66) optužnicom se tereti da je kao vozač školskog autobusa, 22. veljače prošle godine spolno uznemiravao tri učenice starosti između 11 i 12 godina
Vidi originalni članak

Varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 66-godišnjaka zbog kaznenog djela spolnog uznemiravanja. 

Okrivljenika se tereti da je kao vozač školskog autobusa, 22. veljače prošle godine kod ulaska u autobus i za vrijeme vožnje, spolno uznemiravao tri učenice starosti između 11 i 12 godina. Njegovo je ponašanje kod njih izazvalo strah, nelagodu i uznemirenost.   

Idi na 24sata

Komentari 5

  • božanstvena_komedija 16.05.2018.

    Da ima svega ima, ali to najprije treba dokazati, ipak radi se o punom autobusu djece, možda je bio samo strog ili kriva riječ. Ne bi bilo prvi put, jednom vozaču školske djece je tako uništen život, dokazano je bilo o i priznale su na sudu da su to napravile iz čiste osvete, jer im nije htio stati izvan službene stanice. I ako je oslobođen optužbi, više nikad neće živjeti kao prije. Razoren mu je život. Po meni dok nema čvrstih dokaza ne bi trebalo s takvim stvarima izlaziti u javnost. Tko nije imao posla s djecom ili vozio šk. autobus, ne zna na što su klinci sposobni.Treba biti oprezan ovdje se radi o djeci od 11 i 12 g. tko zna što je zapravo bilo. Opet ima ih koji se se vole izigravati frajere i upucavati mladim curama i srednjoškolkama i puno puta ih je moj muž upozorio ne ulazite s njima u nikakav razgovor, pozdrav i karta, ima i onih koje opsjedaju vozače. Konačno više ne radi s takvima, vozi međunarodne, gotovo da i nema nekog dodira s putnicima, minimalno.

  • Nepoznatnetko_3 16.05.2018.

    Evo ti imena, Martina Dalic, Andrej Plenkovic i kompanjoni. I sta bi ti s imenom?? Ne znamo se pobunit protiv gamadi koja nas godinama krade al bi pedofilu napravili sta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare