To je to što me zanima!

Vozač bez ruke opet vozio pijan: Uhvaćen kad je zapeo u kanalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U ponedjeljak nije bježao već je, kako su nam potvrdili iz policije, zapeo na dijelu kanala kad se najvjerojatnije pokušao okrenuti automobilom. Bio je vidno pijan, no alkotest je odbio
Vidi originalni članak

Okorjeli vozač-bjegunac Nenad, poznat i kao Talijan, uhićen je u ponedjeljak oko 14.40 sati nakon što ga je policija ulovila kraj automobila u naselju Cirkvena u koprivničko-križevačkoj županiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč brojnih uhićenjima i prijavama, nije odustajao od vožnje iako jednu šaku nema, a na drugoj ima samo dva prsta. Uz to, u posljednjih deset dana snimili su ga dva puta kako bježi policiji.

IMAO 2,52 PROMILA Uhvatili ga pijanog s vozačkom koja je istekla prije godinu dana

U ponedjeljak nije bježao već je, kako su nam potvrdili iz policije, zapeo na dijelu kanala kad se najvjerojatnije pokušao okrenuti automobilom. Bio je vidno pijan, no alkotest je odbio. Uhićen je te su ga odvezli na triježnjenje. Za bilo kakav suvisao razgovor trebao bi biti spreman tijekom utorka.

Za sad ga čekaju prijave zbog vožnje tijekom izrečene zabrane te je bio u automobilu koji nije registriran niti tehnički ispravan. Kako javljaju čitatelji, navodno je tijekom cijelog ponedjeljka ludovao te čak u dva navrata sletio s ceste. Sve to istražuje i policija. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • ajetodoo 17.12.2020.

    Valjda su mu ga pomogli izgurati

  • be yourself 15.12.2020.

    Pa opet nije bio za volanom ha ha ha.

  • rastra019 14.12.2020.

    U zatvor sa njim .................

Komentiraj...
Vidi sve komentare