To je to što me zanima!

Vozač čistilice (36) izazvao je prometnu: Poginuo motociklist

Policija je u petak priopćila kako je očevidom utvrđeno da se nesreća oko 21,40 sati u Gudovečkoj ulici dogodila kada se 36-godišnji vozač čistilice nepropisno polukružno okretao...
Vidi originalni članak

Sisačka policija osumnjičila je 36-godišnjeg vozača radnog stroja za prikupljanje otpada, tzv. čistilice da je izazvao prometnu nesreću u kojoj je u četvrtak navečer u Sisku poginuo 30-godišnji motociklist.

Policija je u petak priopćila kako je očevidom utvrđeno da se nesreća oko 21,40 sati u Gudovečkoj ulici dogodila kada se 36-godišnji vozač čistilice nepropisno polukružno okretao na raskrižju, pri čemu je u stroj motociklom naletio 30-godišnji vozač.

Od zadobivenih teških ozljeda motociklist je poginuo na mjestu nesreće.

U policiji kažu kako vozač radnog stroja nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marina1502 29.10.2017.

    Ne, nije bajker kriv! I zasto se uvijek kad je bajker u pitanju tvrdi da je jurio? Kriv je vozac cistilice koji se nepropisno okretao na rasrizju. A budale koje ne znaju procitati i sire svoje pogresne zakljucke o necemu o cemu pojma jemaju neka bolje drze jezik za zubima!

  • max2017 22.10.2017.

    radni strojevi uobičajeno divljaju po cesti....jure i 20kmh.....

  • Mali_Nidzo 21.10.2017.

    Najiram ne seri!!! Ne brkaj coffee racere i show-off dojebnike sa istinskim bajkerima! Dzaba vam dokazivati... Ja znam tko je on bio a ti i takvi kao ti za zivota necete imat priliku upoznat takvog covjeka a kamoli imati ga za kuma-brata-prijatelja kao ja! Uzalud je trositi rijeci na takve kao ti i tvoje istomisljenike ali nemogu mirno gledati kako generalizirate i stavljate sve u isti kos! 100 godina da zivite necete proci kilometara sto ih je on do svoje tridesete prosao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare