To je to što me zanima!

Cliom izletio u korito Mirne, poginuo je u smrskanom autu

Vozač Renaulta Clija u blagom zavoju udario je u znak i izletio u korito rijeke kod Motovuna. Na mjestu je ostao mrtav u autu koji je smrskan do neprepoznatljivosti
Vidi originalni članak

Dino J. (23)  iz Umaga  je sa svojim Renault Cliom u nedjelju ujutro oko 7 sati izletio s ceste u korito rijeke Mirne. Vozeći se iz Umaga u pravcu Buzeta kod skretanja za Motovun u blagom lijevom zavoju velikom brzinom je najprije „pokupio“ prometni  znak, a zatim sletio s ceste. Očevici kažu da je prizor bio jeziv. Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti.

- Išao sam s kolegom na posao i odjednom preko ograde mosta vidio auto koji se kotrlja. Činilo mi se da je odletio 10-ak metara u zrak. Odmah smo došli do vozila s aparatom za gašenje požara i vidjeli klonulu glavu mlađeg muškarca koji je bio mrtav. Ubrzo su na mjesto nesreće došli i policajci - priča Marin P. iz okolice Buzeta.

 Zbog policijskog očevida promet je na toj dionici bio u prekidu do 11.30 sati. U policiji kažu da se uzroci nesreće još utvrđuju.

- Uzeti su uzorci krvi zbog utvrđivanja da li je poginuli vozač u trenutku nesreće možda bio pijan - kaže Valter Opašić iz istarske policije. Iako se uzroci ove stravične nesreće još utvrđuju, pretpostavlja se da se radilo o prevelikoj brzini.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • mićomićo 30.04.2012.

    Dino Thebest R.I.P

  • mimozica 30.04.2012.

    sa ovakvim autom da sletis sa 50 na sat najvjerovatnije ces poginuti, auto nema valjda ni 1000 kg... radije bi se vozila u nekoj staroj krami al bi imala 5 metara haubu (nisam bas strucnjak al valjda se tak zove hehe) ispred sebe pa bi barem bila malo sigurnija...

  • MILF Hunter 30.04.2012.

    R.I.P

Komentiraj...
Vidi sve komentare