To je to što me zanima!

Vozač izgubio kontrolu, kamion s 24 tone papira blokirao cestu

BJELOVAR: Na mjesto nesreće stigla je vučna služba s ogromnom dizalicom promet koja će početi sa izvlačenjem kamiona nakon što se pretovari sav njegov teret...
Vidi originalni članak

Čuo sam strašan lom i trešnju, koji su me gotovo izbacili iz kreveta, a onda ispred kuće ugledao kabinu kamiona, govori Ivan Tuđina (82) iz Palešnika nedaleko od Garešnice, u čijoj se živici u dvorištu u subotu oko 6 sati zaustavio kamion nakrcan s čak 24 tone papira. Kamion se njegovoj kući, nakon slijetanja s ceste, nasreću, nije uspio približiti, no umalo je udario u susjedovu kuću, u kojoj trenutačno nitko ne živi.
 

- Moja je nepokretna supruga u velikom šoku i teško se od ovog oporavlja. Svašta nam se moglo dogoditi - nastavlja prestrašeno Ivan.

Vozač kamniona, 33-godišnji Klaudio Georgescu, tvrdi da je u jednom trenutku osjetio kako s upravljačem kamiona nešto nije u redu i vjeruje da je upravo to uzrok što je na ravnom dijelu ceste između Hercegovca i Garešnice najprije zahvatio rubnjak, a potom preko betonskog mosta preletio u dvorište kuće.

Nasreću, nitko nije ozlijeđen, ali se zbog kamiona koji je ostao prepriječen preko ceste promet preusmjeravao okolnim smjerovima. Vučna služba nije mogla početi izvlačiti tegljač sve dok iz njegove prikolice nisu pretovarili sve 24 tone papira u rolama.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • AnkicaBenović 10.09.2017.

    Kao prvo to nije vozac. To je rumunj... 350e i kupi vozacku. A kao drugo kriva je i policija sto ne kaznjava tranzitne voznje po lokalnim cestama u slavoniji. Podravska magistrala puna je bugara rumunja i srba..... ja kad negdje skrenem u europi gdje je zabrana na brzinu se nacrta policija i pise kaznu....

  • Herzog(315178) 10.09.2017.

    To nisu ceste za ovakve kamione , volan je u redu !

  • UNPROFOR 10.09.2017.

    Da je kriv volan, izletjeo bi na desnu stranu ceste , jer je zahvatio desnu bankinu . Sa pokvarenim upravljaćem , se ne bi mogao izvlaćiti tako , da je skonćao na suprotnom kanalu ceste ! Spavaj spavaj srce moje ili mobitel !

Komentiraj...
Vidi sve komentare