To je to što me zanima!

Vozač izletio u kanal, auto mu zapeo ispod mosta. Vadili ga vatrogasci, teško je ozlijeđen

Vozač je bio zarobljen u automobilu pa su na teren odmah stigli vatrogasci iz Varaždina. Nakon intervencije, vozač je prebačen u varaždinsku bolnicu...
Vidi originalni članak

Vozač je teško ozlijeđen nakon što je renaultom meganeom izletio u kanal i zabio se pod most. Nereća se dogodila u subotu nešto prije 18 sati u Črešnjevu kod Varaždina, odnosno kod dvorca Šaulovec, piše Danica.hr.

Vozač je bio zarobljen u automobilu pa su na teren odmah stigli vatrogasci iz Varaždina.

- Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim, i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da je osobno vozilo izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu, izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne pomoći - otkrili su varaždinski vatrogasci.

Vozač je prebačen u varaždinsku bolnicu, a detalji nesreće bit će poznati naknadno.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nijetebriga 18.04.2021.

    Most?  preko kanala je cuprija ..a njemu vozacku oduzet treba, nije naucio voziti..Jedino se  nesto mislim, da mu je davno oduzeta..

  • najiram 10 18.04.2021.

    kuljko je  meni  poznato  ti  auti  nemreju  letjeti...imam  ga  slab  slabo  ubrzava...možda  se  opeljal  v  jorek  to  bi  prije  bilo  nego  da  je  izletel...

  • Neželjeno korisničko ime 18.04.2021.

    Pijani Varaždinci. Kad vidim vž i čk rege, oprezno vozim čak i ako su sparkani i ne micu se. Grozna prometna nekultura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare