To je to što me zanima!

Vozač auta u kritičnom stanju: Sletio s ceste i udario u ogradu

Vozač od oko 30 godina upravljajući Volkswagen Passatom izgubio je kontrolu zbog prevelike brzine na cesti nedaleko od Bjelovar te se zabio u ogradu obiteljske kuće
Vidi originalni članak

Vozač automobila teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći nešto poslije 14 sati na cesti Gudovac-Klokočevac kod Bjelovara, javlja Bjelovar.live

Vozač od oko 30 godina upravljajući Volkswagen Passatom izgubio je kontrolu zbog prevelike brzine te se zabio u ogradu obiteljske kuće. Kako svjedoče očevici, muškarac je u vrlo teškom stanju prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu.

Očevici također tvrde kako se netom prije slijetanja, muškarac mimoišao s policijskim presretačem. Policijski presretač zatim se okrenuo i krenuo za njim, a muškarac je ubrzo sletio.

Više detalja bit će poznato nakon očevida. Cesta je zatvorena za promet.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • tutek 31.10.2017.

    Ne branim stradalog vozača no svaki dan sam na cesti i znam koliko su presretači bahati, obijesni i opasni. Kad vidiš takvog jedino što možeš napraviti je lagano popuštati gas dok ne spustiš na neku malu (još uvijek dozvoljenu) brzinu a onda sivonja odustane i potraži drugu žrtvu. Jer prilijepi ti se na metar iza i čeka da ubrzaš, mnogi iz straha to i naprave. A najgore od svega takve mi porezni obveznici financiramo.

  • walterzenga 30.10.2017.

    eh, bježao presretaču, evo vidiš sroljo koliko si vješt vozač :D :D

  • Istina11_1 30.10.2017.

    Da netko poznaje Policajce koji ih u Bjelovaru voze znao bi da je to ekipa koja jedva ceka da nekoga naganja .

Komentiraj...
Vidi sve komentare