To je to što me zanima!

Vozač je pojasom zavezao pivo, dijete vozio na podu

Policajac je zaustavio vozilo. Prizor ga je šokirao. Paket piva bio je zavezan sigurnosnim pojasom, a maleni dječak vozio se na podu automobila
Vidi originalni članak

Nikad nisam vidio tako nešto. Ovo je prvi put da je pivo imalo prednost pred malim djetetom, komentirao je policajac Wayne Burnett. Patrolirao je prošlog petka na autocesti kraj grada Alice Springsa u Sjevernom teritoriju u Australiji. Zaustavio je automobil. Prizor ga je šokirao. Za upravljačem je sjedio muškarac, a na stražnjem sjedalu dvoje odraslih. Između njih na sjedalu je ugledao pakiranje od 30 piva, koje je bilo uredno zavezano sigurnosnim pojasom. Na podu između putnika, na maloj izbočini, sjedio je dječak (5). Za razliku od piva, dječak nije bio zavezan već se stisnuo u malom prostoru između pića i ostalih putnika. Policajac je vozaču napisao kaznu od 750 australskih dolara (oko 3300 kuna) zbog toga što nije zavezao dijete pojasom.
- Dao sam mu papir s kaznom, a on me samo tupo gledao. Nije shvatio zašto ga kažnjavam. Kad sam ga upitao zašto je zavezao pivo, a ne dijete, rekao je da ne zna ništa o tome.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare