To je to što me zanima!

Vozač koji je djevojčicu (12) izbacio iz busa dobio je otkaz

Djevojčica je iz Rogoznice krenula za Zagreb. Ubrzo nakon polaska, djevojčica je nazvala majku i rekla joj da je vozač želi izbaciti. Izašla je na ugibalištu uz cestu
Vidi originalni članak

Vozač autoprijevoznika Croatia Bus, koji je 12-godišnju djevojčicu samo ostavio na magistralnoj cesti jer nije imala ispravnu kartu, dobio je izvanredni otkaz, za Radio Sljeme je rekao direktor Croatia Busa. 

Podsjetimo, djevojčica je iz Rogoznice krenula za Zagreb. Na put ju je ispratila teta, a u Zagrebu su je trebali dočekati roditelji. Imala je povratnu kartu Čazmatransa, no dispečerka Croatia Busa njezinoj majci Marini Suručić Kic rekla je da s kartom koju ima može ući u autobus te da neće biti problema. 

Ubrzo nakon polaska, djevojčica je nazvala majku i rekla joj da je vozač želi izbaciti. Njezina majka rekla je da joj je vozač kartu pregledao tek kada su izašli iz Rogoznice, a sa ugibališta na magistrali pokupila ju je teta. 


Idi na 24sata

Komentari 283

  • 10.08.2015.

    Nevjerojatno koliko ljudi ne žele ući u bit problema ili su možda isti kao i oni u busu; djetetu je nedostajalo 100 kn za kupnju nove karte, majka kontaktira vozača da to riješi te da će po dolasku u ZG refundirati dug, vozač surovo odbija, netko od putnika je ponudio nadoplatu što je vozač opet surovo odbio i malodobnu curicu izbacio u nekoj "vukojebini" kraj ceste na milost i nemilost surovog svijeta. Oprostite, ali ja ne vidim surovi kapitalizam ako ja kao vozač busa iz svog novčanika nadoplatim djevojčici razliku i dovezem je na cilj ili istu nadoplatu uzmem od ponuđača putnika. Ja tu samo vidim surovog vozača koji je uz otkaz zaradio i moralni prekršaj, a da sam roditelj poveo bi i privatnu tužbu zbog izbacivanja malodobnog djeteta na cestu u pustari.

  • cool555 09.08.2015.

    Šteta da itko danas ostane bez posla,možda dotični hrani obitelj tom plaćom...Ali,radnik mora bit savjestan,otkaz je trebao dobit i kondukter i vozač,dvoje je u autobusu,što se nije pobunio..Uostalom,radno mjesto slobodno za bar jednog poštenog čovika.Mada vozači,kondukteri s kojima sam bio u situacijama da prenesu paket do drugog grada,vožnja isto,često se ponašaju ko Bogovi i mlate lovu na tim paketima bio on kuverta ili kutijetina.

  • ŽanaBožić 09.08.2015.

    ništa manja odgovornost nije onih koji su djevojčicu smjestili u autobus a da nisu vozaču rekli da dijete putuje samo,njegov postupak je za svaku osudu ali postoji i druga strana koja se ponjela vrlo nemarno

Komentiraj...
Vidi sve komentare