To je to što me zanima!

Vozač koji je skrivio nesreću kraj Jadrije pobjegao iz bolnice

Šibenik: Četvero ljudi se ozlijedilo u sudaru te su ih prevezli u bolnicu. Nakon ukazane pomoći vozač, koji je skrivio nesreću, je pobjegao no brzo su ga pronašli
Vidi originalni članak

Vozač (38) kombija Mercedes Viano, njemačkih registracija, pretjecao je kolonu vozila u utorak oko 22.30 sati preko pune crte na Jadranskoj magistrali između Vodica i Šibenika. Iz suprotnog smjera, kod skretanja za Jadriju, naišao je Ford Focus u kojem su bila dva policajca koji su putovali na posao. Od siline naleta oba vozila su se odbila i udarila u metalnu ogradu sa svoje strane. Ograda je cijelom dužinom prošla kroz kombi. Unesrećene su iz automobila izvlačili vatrogasci. U sudaru se teško ozlijedio putnik Andrej Bulat (39) iz Mercedesa, kojem je ugrožen život, a vozač kombija Mario Perak lakše je ozlijeđen. Policajac (37) iz Biograda u nesreći se teško ozlijedio, dok je njegov kolega (34) iz Šibenika zadobio lakše ozljede. Sve su ih prevezli u šibensku bolnicu. Nakon ukazane liječničke pomoći vozač kombija, koji je skrivio nesreću, pobjegao je iz bolnice. Policija ga je u 2 sata našla kod kuće te su ga ponovno prevezli u bolnicu, a zatim u policijsku postaju na ispitivanje. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MarinaBogdanović 24.12.2010.

    Nije kriva zaštitna ograda kriv je alkohol ,ali žalosno što uvik nastrada suvozać , a vozaću ni dlaka da padne s glave . Samo šta će vozać kad se otrizni skužiti da je život dragocjeniji od čaše alkohola.

  • p i j e v a c 22.12.2010.

    Sakrio se kod kuće.ha,ha,ha.Taj je maštovit ko debil.

  • abeceda 22.12.2010.

    Zaštitna ograda je konstruirana i postavljena da bi se kreteni na njoj uspjeli zaustaviti, a ne direktno poginuti. Nije problem u ogradi već u činjenici da policija okrivljenog za izazivanje nesreće nije čuvala od prvoga trenutka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare