To je to što me zanima!

Naletio na trudnicu na zebri: I dijete i ona preminuli u bolnici

Slovenija: Objesni vozač se na prijelazu za pješake u punoj brzini zaletio u 27-godišnju trudnicu u visokom stadiju trudnoće i njenog psa kojega je vodila na povodcu. Zaustavio se tek nakon 200 metara. Bio je pijan
Vidi originalni članak

Slovenac Martin P. (29) koji je krajem listopada prošle godine na pješačkom prijelazu u Mariboru pregazio trudnicu koja je umrla u bolnici kao i njeno carskim rezom rođeno dijete, osuđen je na zatvorsku kaznu od osam godina i osam mjeseci zatvora, nakon nagodbe o priznanju krivnje sklopljene  s tužiteljstvom.

Zamjenica voditelja mariborskog tužiteljstva Januša Kušar Rotman kazala je da je optuženome bio ponuđen sporazum o priznanju krivnje za opasnu vožnju u cestovnom prometu s čime se složio i sud koji mu je odredio predloženu zatvorsku kaznu od osam godina i osam mjeseci zatvora, uz jednogodišnju zabranu vožnje svih motornih vozila.

Objesni vozač se na prijelazu za pješake svojim automobilom u punoj brzini zaletio u 27-godišnju trudnicu u visokom stadiju trudnoće i njenog psa kojega je vodila na povodcu, a koji je u nesreći također stradao.

Zaustavio se tek nakon 200 metara kad je prešao iduće raskršće, a pokazalo se da je bio u potpuno alkoholiziranom stanju, sa 0,88 mililitara alkohola u litri zraka u plućima.

Liječnici u bolnici nisu uspjeli spasiti u sudaru teško ranjenu Uršku, a dva dana kasnije umrlo je i njeno muško dijete rođeno carskim rezom.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Prva Proleterska 17.02.2019.

    Dok vi još baratate sa starim mjerama , Slovenci barataju sa novim šta znaći , da je tih 0.88 u stvari vaših 1.76 promila !!!

  • denderi 1 16.02.2019.

    nagodio se sa tužiteljstvom...hahahah ..lovica lovica i u deželi kroji kaznu

  • MladenValentić 15.02.2019.

    Koja glupost, ponudili mu moguućnost da prizna krivnju?! Što ima priznavati, kad se i bez toga zna da je kriv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare