To je to što me zanima!

Vozač kritično nakon što je sletio autom s 3. kata garaže

Istražuje se kako je vozač probio zid i završio na krovu. Vjerojatno je mjenjač stavio u pogrešan položaj. Vozač je kritično, a samo srećom nitko drugi nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Muškarac (44) završio je u bolnici u kritičnom stanju nakon što je automobilom u petak sletio s trećeg kata garaže u nizozemskom gradiću Leidenu. Vozač je, iz još nerazjašnjenih okolnosti, tonu i pol teškim Chevrolet Capriceom starije proizvodnje  otišao u pogrešnom smjeru, probio cigleni zid i pao na ulicu s deset metara visine. 

Nasreću, nitko nije prolazio ispred zgrade u trenutku nesreće, piše Daily Mail. Auto je pao na krov, koji se potpuno spljoštio, no vozač je ipak uspio preživjeti. Muškarca iz Oegstgeesta morali su iz smrskanog auta izvlačiti vatrogasci.

Policija još ne zna detalje nesreće, no vozač je vjerojatno automatski mjenjač stavio u pogrešan položaj i tako “izašao” iz garaže. Muškarca je ispred zgrade čekala supruga.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Prva Proleterska_1 13.10.2011.

    Dobro je , da je sam nahebo. Taj bi u svakom slučaju, na cesti napravio pisdariju, pa je okončanje njegove šoferske kariere na taj naćin , najbolje što se je NAMA moglo dogoditi !!

  • komentator s marsa 11.10.2011.

    "Muškarca je ispred zgrade čekala supruga." sigurno je htio otic a da ga zena neskonta...

  • walterbranisarajevo 11.10.2011.

    . ..A JE SLLETIYOYO NA LEDINU KAO i ŠTO ĆE SLLETIT JaCCa JadranKA KoCCor UND HDZ NA OVIM IZBORIMA-RAVNO DO DNA. ..ZOKi MILANOVIĆ. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare