To je to što me zanima!

Vozač motocikla (59) teško ozlijeđen u sudaru s autom

U sudaru s osobnim automobilom teže je ozlijeđen vozač motocikla (59). Prevezen je u bolnicu, kaznena prijava ide protiv 19-godišnjeg vozača automobila zbog oduzimanja prednosti
Vidi originalni članak

U sudaru osobnog automobila "ford" i motocikla "Suzuki" u subotu na raskrižju ulice N.Zrinskog i Gundulićeve u Slavonskom Brodu teže je ozlijeđen 59-godišnji vozač motocikla. 

Policijskim očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 19-godišnji vozač "forda" na navedenom raskrižju započeo skretati ulijevo iz Zrinske ulice u Gundulićevu a da prethodno nije propustio motocikl iz suprotnog smjera kojim je upravljao 59-godišnjak, te je došlo do udara prednjeg dijela motocikla u prednji desni dio osobnog automobila, a potom i pada vozača motocikla na kolnik. 

Vozač motocikla je prilikom pada zadobio je teže tjelesne ozljede, prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržan na daljnjem liječenju, ali, doznajemo, nije životno ugrožen. Protiv 19-godišnjeg vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. (bg)
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sapir 17.10.2017.

    Da je motociklist vozio po ograničenju brzine do nesreće nebi došlo, amen

  • Wіgа24_604 16.10.2017.

    Da je motorista vozio dozvoljenom brzinom ne bi se ništa dogodilo jer bi uspio stati ili barem dovoljno usporiti i ne ozlijediti se prilikom naleta na vozilo koje mu je oduzeo prednost. Ali svi znamo kako motoristi voze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare