To je to što me zanima!

Vozač motocikla se bori za život nakon naleta automobila

Nesreća se dogodila oko 13.20 sati na Jadranskoj magistrali u Kaštel Starom, a promet se nakon nesreće odvijao usporeno, jednim kolničkim trakom
Vidi originalni članak

Vozač motocikla (38) u životnoj je opasnosti nakon što je teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se u 13 sati i 20 minuta dogodila na Jadranskoj magistrali u Kaštel Starom.

Motociklist, kojega je s teškim tjelesnim ozljedama vozilo Hitne medicinske pomoći prevezlo u Split stradao je kada ga je oborio 33-godišnji vozač osobnog automobila.

Promet se na tom dijelu državne ceste D-8 tijekom očevida odvijao usporeno, jednim kolničkim trakom. Policija nije izvijestila o okolnostima nesreće.


Idi na 24sata

Komentari 27

  • otrovan 25.09.2011.

    Ja se smatram motoristom jer se motorima bavim od svoje 14 godine, prešao sam s njima oko 70000 km, moram reći da se automobilisti stvarno loše ponašaju na cesti, reakcije su idiotske ali to je i za očekivati, pa vozačku za auto imaju svi a za motor A kategoriju samo istinski zaljubljenici!!! Oni "motoristi" koji rade gluposti su foleri koji moraju biti najbrži u selu na krivom mjestu i u krivo vrijeme...

  • ArminFific 25.09.2011.

    NEUSTAHIJE BRZIC slazem se sa tobom. POZZZZZZZ IZ BIH

  • sonny42 25.09.2011.

    Nisam bajker ali mi je lijepo vidjeti te dečke kako se voze i uživaju..I među njima postoje oni koji prave gluposti ali to sigurno nisu pravi bajkeri.Profi sam vozač i jako sam ljut na pojedine amatere vozače kojima žmigavac služi za ukras..gospodo poštujmo se na cesti i svima će biti dobro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare